Tengok Video
Rawatan Ruqyah Syariyyah

Al-Quran diturunkan kepada junjungan besar Nabi Muhammad saw. adalah merupakan suatu Mukjizat yang teragung daripada Allah swt.

Mukjizat Al-Quran adalah perlembagaan yang mengatur kehidupan semua makhluk di dunia ini sehinggalah berlakunya hari kiamat.

Al-Quran adalah kitab yang memberikan peringatan serta nasihat supaya manusia insaf dan memahami maksud sebenar kehidupan di alam dunia serta alam akhirat.

Al-Quran diturunkan sebagai rahmat iaitu terkandung didalamnya segala kebaikan, keselamatan, kemuliaan, kedamaian, keindahan, ketenangan, kesenangan serta kesihatan.

Al-Quran juga diturunkan sebagai penawar iaitu segala yang terkandung didalamnya adalah kesembuhan daripada pelbagai penyakit yang bersifat zahir dan bersifat batin atau penyakit-penyakit spiritual.

RUQYAH SYARIYYAH

Rawatan Islam

Kesembuhan dalam apa jua masalah yang membelenggu kehidupan manusia seperti ditimpa sakit biasa atau sakit disebabkan masalah gangguan makhluk halus atau makhluk jin seperti sihir, santau, saka, pukau, ilmu-ilmu hitam dan pelbagai bentuk kejahatan lagi. Maka tidak ada keraguan lagi bagi setiap orang Islam yang mengaku beriman bahawa Al-Quran adalah jawapan kepada semua masalah dalam kehidupan.

Kami memberi perkhidmatan untuk Rawatan Penyakit biasa, Penyakit kronik & Misteri, Saka, Sihir, Santau dan Gangguan-gangguan biasa yang melibatkan makhluk jin..

 

MATLAMAT GANGGUAN MAKHLUK JIN LAKNATULLAH..

  • Mewujudkan sakit kepada fizikal dan spiritual manusia.
  • Kesakitan fizikal dan spiritual, manusia susah beribadah akhirnya menghampiri kepada KUFUR.
  • Kesakitan sexchat do homework for me fizikal dan spiritual, manusia susah mencari nafkah, akhirnya miskin papa dan kemiskinan juga akan menghampiri kepada KUFUR kerana sesuap nasi.. 

 

 

Rawatan Yang Disediakan

Sila Klik

Info Gangguan Makhluk Jin

Sila Klik

Tanda-tanda Gangguan Jin

Sila Klik

Saka, Sihir & Lain-lain

Adakah Anda Berminat Untuk Berjumpa Kami... atau berikhtiar dengan keberkesanan produk-produk rawatan kami...!

Kita sering mendengar keluhan pesakit atau keluarga pesakit yang berkata :

1. Kami dah puas pergi berubat

2. Kami dah habis beribu ringgit pergi berubat

3. Hampir semua tempat kami dah pergi berubat

Pesakit gangguan berkata demikian seolah-olah sangat kecewa dengan Rawatan Islam kerana sekian lama berubat tetapi hingga sekarang gangguan saka, sihir dan gangguan jin yang lain masih belum lagi sembuh. Sedangkan surah Al-Isra’ ayat 82 dan surah Yunus ayat 57, Allah swt. menjanjikan ayat-ayat Al-Quran (ayat-ayat Ruqyah) adalah penyembuh kepada orang-orang mukmin.

Maka mereka yang sekian lama berubat tetapi masih belum sembuh, sudah tentu ada silapnya dan yang pasti Al-Quran itu serta janji Allah swt. adalah tetap benar. Sesungguhnya Allah swt. tidak memungkiri janji.

JADI DIMANAKAH SILAPNYA…???

Sebenarnya Rawatan Islam itu adalah USAHA & IKHTIAR yang merupakan DOA’ kepada Allah swt. untuk memohon dan mengharap KESEMBUHAN.

                                                                                                                                                                      Surah Ghafir : 60

Maksud ayat “berdoa’lah kamu NESCAYA Aku (Allah swt.) perkenankan doa’ permohonan kamu.” Perkataan NESCAYA membawa maksud atau pengertian bahawa DOA’  iaitu usaha dan ikhtiar Rawatan Islam itu sexchat do homework for me mestilah dilakukan berkali-kali atau diulang-ulang sebanyak mungkin. Maka diantara banyaknya Rawatan ulangan itu akan ada diantara DOA’ iaitu usaha dan ikhtiar Rawatan Islam itu yang dimakbulkan oleh Allah swt.

Selain dilakukan berulang kali sebenarnya dari sudut Rawatan Islam, ulangan DOA’ usaha dan ikhtiar Rawatan Islam itu mestilah dilakukan dalam jarak waktu yang sekerap mungkin atau berturut-turut. Jangan dilakukan rawatan ulangan dalam jarak waktu yang terlalu lama. Maksudnya sekiranya Rawatan Islam itu dilakukan setiap hari adalah lebih berkesan dari dilakukan seminggu sekali atau sebulan sekali. 

Setiap kali Rawatan Ruqyah Syariyyah iaitu Rawatan Islam dilakukan kepada pesakit SAKA, SIHIR, atau GANGGUAN JIN yang lain-lain, bermakna suatu pukulan , siksaan keatas makhluk jin sehingga mereka mengalami kecederaan parah, lumpuh, terbakar yang menyebabkan makhluk jin dalam tubuh pesakit menjadi sangat lemah dan tidak bermaya.

(Sebagai contoh sekiranya musuh kita dikalangan manusia ditikam hanya sekali sahaja, tikaman tersebut hanya mengakibatkan kecederaan yang mungkin parah. Sekiranya dibiarkan lama kecederaan tadi akan beransur sembuh. Tetapi berbeza sekiranya tikaman kepada musuh tadi dilakukan hampir setiap hari. Kecederaan semalam akan bertambah parah dengan tikaman ulangan pada hari ini dan seterusnya.)

Begitu juga, jika Rawatan Ruqyah Syariyyah iaitu Rawatan Islam dilakukan berulang kali dalam tempoh seminggu atau setiap hari ke atas pesakit gangguan jin, pastinya dengan izin Allah swt. penyakit Saka, Sihir dan gangguan lain-lain akan sembuh dan bebas dari masalah gangguan tersebut.

Kita hanya berserah kepada Allah swt. dan kita tidak sekali-kali akan mengetahui samada makhluk jin tersebut sudah keluar daripada jasad pesakit ataupun mati bersabit dengan kecederaan parah hasil tikaman atau Ruqyah yang berulang kali…

Yakinlah dengan usaha yang bersungguh-sungguh dan berikrar akan berperang habis-habisan sehingga mereka (makhluk jin)  undur ataupun gugur.  In Syaa Allah DOA’ kita Allah swt. akan makbulkan.

Selain itu pesakit juga mestilah berhijrah kearah yang lebih Islamik dan sentiasa menjaga amal makruf dan menjauhi mungkar. Berhijrah dari sudut amalan seperti sentiasa mengerjakan solat 5 waktu diawal waktu. Belajar menyintai Al-Quran dan sentiasa membaca Al-Quran disamping banyakkan berselawat dan berzikir mengingati Allah. Membersihkan hati dengan sifat mahmudah serta menjauhi sifat mazmumah. Mengeratkan hubungan sesama manusia dan mendekatkan diri dengan Allah swt. dengan sentiasa memanjatkan DOA’ mohon perlindungan serta kesejahteraan di dunia dan alam akhirat.

 

                                                                                                                                                      Surah Al-Baqarah : 45

Surah Al-Baqarah ayat 45 yang bermaksud supaya memohon pertolongan kepada Allah swt. dengan PENUH SABAR dan mendirikan solat. Disini  perkataan PENUH SABAR membawa pengertian yang sama iaitu memohon pertolongan (berdoa’) kepada Allah swt. dengan berkali-kali atau berulang-ulang. Sepertimana NESCAYA dalam surah Ghafir ayat 60 di atas, perkataan SABAR pada maksud surah Al-Baqarah ayat 45, juga memberi makna bahawa Rawatan mestilah dilakukan berkali-kali atau berulang-ulang. Wallahu Aklam.